WAARSCHUWING: Als gevolg van de recente tv-reclame kunnen we geen voorraad garanderen. Vanaf
hebben we momenteel een beperkte voorraad OP VOORRAAD en kunnen we binnen 24 uur verzenden.

Het geheim van een verblindend witte lach

Vertel ons waar we
UW TANDENBLEEKSET heen mogen sturen

Door "Kopen" aan te klikken, plaatst u een bindende bestelling.

Claim uw lach

Handel snel! Slechts leverbaar zolang de voorraad strekt

Zichtbaar wittere tanden in slechts 7 dagen!

Oorzaken van gele tanden

KOFFIE:

Het is niet de donkere kleur van koffie die leidt tot gele kleuring. Het hoge cafeïnegehalte en de ruwheid van koffie tasten het tandglazuur aan en dit veroorzaakt lelijke vlekken.

THEE:

Regelmatig thee drinken maakt vlekken in de tandplak op het oppervlak van de tand, wat als het niet wordt weggepoetst snel tot permanent verkleurde, gele tanden kan leiden.

ROKEN:

Sigaretten bevatten nicotine en teer die na verloop van tijd leiden tot gele kleuring wat uiteindelijk tot onder het oppervlak van de tanden doordringt.

Lichter in 3 eenvoudige stappen

Eerste stap

Was uw handen. Open het pakket om de tanden te bleken.

Tweede stap

Scheur voorzichtig een zakje open en neem de bleekstrips uit het zakje.

Derde stap

Verwijder de achterkant van de strip voor uw ondertanden en plaats de strip op uw ondertanden (de kant van de strip met de kleefzijde tegen de tanden). Herhaal deze procedure voor uw boventanden met de strip voor uw boventanden. De strip werkt in op uw tanden en lost binnen 5 tot 7 minuten op.

Nu bestellen >

TANDEN BLEKEN IN DE MEDIA

"Vorig jaar hebben meer dan 100.000 mensen in Groot-brittannië een tandbleekbehandeling gedaan. Dus het lijkt erop dat we eindelijk gezwicht zijn voor de Amerikaanse overtuiging dat men zich jonger en gelukkiger voelt met een stralend witte lach."

"Een perfecte rij parelwitte tanden is niet alleen in Hollywood belangrijk. In het Verenigd Koninkrijk stijgt de vraag naar cosmetische tandheelkunde, aangespoord door beroemdheden zoals Victoria Beckham en Katie Price, met zo'n 40% per jaar"

"Professioneel tanden bleken maakt tanden lichter waardoor u een mooiere en jeugdigere lach krijgt. Wanneer tanden witter zijn, leidt dit de aandacht af van eventuele rimpels waardoor men jeugdiger oogt."

Klinische studies bewijzen dat tanden bleken werkt

"Bleken werkt effectief voor het lichter maken van de meeste vlekken veroorzaakt door leeftijd, tabak, koffie en thee. Op basis van klinisch onderzoek heeft 96% van de patiënten met dit soort vlekken ervaring met een blekend effect."*

Behandelingen om tanden te bleken zijn tegenwoordig de meest voorkomende cosmetische ingrepen die tandartsen uitvoeren, met meer dan 100.000 behandelingen uitgevoerd vorig jaar Netherland.

Behandelingen uitgevoerd door een tandarts kunnen zowel kostbaar als tijdrovend zijn. Met GoWhite krijgt u dezelfde verbluffende resultaten thuis voor een fractie van de kosten.

Door gebruik te maken van deze unieke witmakende technologie kunt u genieten van een stralende lach zonder het risico van blijvende schade door behandelingen met laser- of LED-gesteunde technologieën.

*American Dental Hygienists Association (ADHA)

Maak tanden tot 6 tinten lichter!